Shopware B2C

Overgå dine kunders forventninger
med målrettet B2C e-commerce fra Shopware

Tiltræk nye kunder med en B2C e-commerce løsning fra Shopware, som giver dig fuld kontrol over dine besøgendes købsoplevelse.

Hos Tiger Media udvikler vi skræddersyede webløsninger til B2C e-commerce, som matcher dit brand, din forretning og ikke mindst dine behov.

Vil du gerne løfte din forretning til det næste niveau, kan du her finde ud af, hvordan du kan gøre det i samarbejde med os.

Hvad er B2C e-commerce?

B2C e-commerce er nethandel mellem en forretning og en forbruger, hvor forbrugeren kan bestille varer på forretningens webshop. 

Den sælgende virksomheds side kan tilgås via desktop, tablet og smartphone.

Derfor har du brug for B2C e-commerce

Der er enormt mange fordele ved at have en B2C e-commerce løsning. Her får du en liste med nogle af dem:

Er du interesseret i at høre, hvordan du konkret kan få gavn af de mange fordele ved e-commerce løsning til B2C-kunder, kan du kontakte os her.

Det er en guldmine for dig, for det kan styrke din forretnings marketingstrategi og give dig værdifuld indsigt i dine kunder og deres adfærd. Eksempler på vigtig data er:

Skab vækst med mere data om dine kunder

Skab vækst i din forretning med en B2C e-commerce løsning fra Shopware, som indsamler mere data og viden om dine kunder, så du kan give dem en endnu bedre købsoplevelse.

Fordelen ved at sælge på Internettet fremfor i en fysisk butik er, at du får indsigt i en enorm mængde af data om dine besøgende.

Hvis du ønsker at give dine kunder en exceptionel kundeoplevelse, er det altafgørende, at du gør brug af al den tilgængelige data om dine kunder, som du kan få fat på.

Med den viden ved du, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide. Du finder ud af, hvad deres behov er, så du kan personliggøre og målrette deres kundeoplevelse, når de er inde på din side.

Øg din omsætning med mersalg

En stor del af B2C e-commerce handler om fokus på kunderejsen. Hvis din side ikke tager hensyn til dine kunders købsoplevelse, risikerer du at gå glip af lukrativ krydssalg og mersalg. 

Ved at udnytte individuel data om den enkelte forbruger effektivt kan du sikre dig krydssalg og mersalg, som genererer ekstra omsætning.

Du kan for eksempel foreslå den besøgende varer, som passer til de produkter, vedkommende allerede har vist interesse for.

Større profitmargin, færre omkostninger

Få en større profitmargin med de reducerede omkostninger, som en B2C e-commerce løsning fra Shopware medfører.

Du har sikkert lagt mærke til, at B2C webshops ofte tilbyder lavere priser på produkter i forhold til fysiske butikker.

Det er muligt, fordi driftsomkostningerne ved online handel er meget lavere sammenlignet med en fysisk butik. De reducerede udgifter i forhold til fysiske butikker er også en af de største fordele med e-commerce.

Har du lige nu et eller flere mellemled fra din forretning til slutforbrugeren, kan du fjerne dem og tilbyde dine kunder lavere priser på dine varer samtidig med, du øger din profitmargin.

Kom i gang med at vækste din forretning

Med Shopware B2C e-commerce har du fuld kontrol over de besøgendes kundeoplevelse.
Det giver dig mulighed for at:

yde bedre kundeservice

øge dit mersalg/krydssalg

øge dine kunders brandloyalitet

Er du klar til at tage din forretning til det næste niveau, så kontakt os for at få en skræddersyet B2C e-commerce løsning, som øger din omsætning.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt